restoran podgoricatravel agency budvamontenegro car hiredostava hrane podgoricaulcinj privatni smestaj
PDF Export
33487304_10214108602462346_482831715086106624_n.jpg

Odrzana prva radionica o klimatskim promjenama

 

NVO Green Home je u saradnji sa partnerima Savjetom za ekološku gradnju iz Podgorice i Climate Action Network Europe(CAN Europe) iz Brisela, organizovala radionicu pod nazivom “Šta su klimatske promjene i kako uhvatiti korak sa EU”. Radionica je održana u periodu od 23- 25 maja u Ulcinju , Hotel Palata Venecija, Stari grad Ulcinj.

 

Cilj ove radionice bio je da pomogne u izgradnji kapaciteta organizacija civilnog društva aktivnih u oblasti životne sredine i održivog razvoja kako bi uzeli aktivnije učešće u procesu približavanja EU i uticali na politike vezane za klimatske promjene. Tokom radionice OCD su upoznati sa temom klimatskih promjena i relevantnih politika u ovoj oblasti, kao i trenutnim procesom  pregovaranja u ovoj oblasti i relevantnim obavezama.

 

Radionica je organizovana kao dio projekta Zajedno za bolju klimu u Crnoj Gori koji je podržan od Delegacije Evropske Unije u Crnoj Gori kroz program Civil society facility IPA 2016. a koji Green Home realizuje u saradnji sa Savjetom za ekološku gradnju iz Podgorice i Climate Action Network Europe.

 

Više nformacija na jelena.marojevic@greenhome.co.me