PDF Export

Prekograni─Źni ljetnji program

Prekograni─Źni ljetnji program okupi─çe 15 mladih (18-24 godine) sa Kosova, Crne Gore i Albanije na petodnevnoj razmjeni mladih (4 no─çi) na Hajli u Rugovi, Kosovo 18-23. jula 2018. godine.

ERA Hajla planinarski centar se nalazi na 2000 metara ( ispod vrha Hajle), do kog se mo┼że do─çi samo pje┼ía─Źenjem. Mladi u─Źesnici sa Kosova, Crne Gore i Albanije ─çe sticati i dijeliti iskustva u pitanjima ┼żivotne sredine, prirodnom i kulturnom nasle─Ĺu, prekograni─Źnim izazovima, vje┼ítinama na otvorenom i rukovo─Ĺenju, a istovremeno formirati nova prijateljstva i kontakte za nastavak rada na za┼ítiti i promovisanju preko grani─Źnog podru─Źja Bjeshket e Nemuna / Prokletije / Albanske Alpe - koje ─Źini podru─Źje potencijalnog Balkanskog parka mira.

Grupu za za┼ítitu ┼żivotne sredine (ERA) podr┼żala je Evropska unija i bic╠üe domac╠üin razmene mladih u njihovom Odr┼żivom centru za obuku na┬á Hajla, Rugova. ERA sprovodi i koordinira program u saradnji sa EcoAlbania, Green Home i Balkan Peace Park projektom.

 

Prijave na linku:

https://docs.google.com/forms/d/1Lu7Q9cY76c8h73_UuL3eYJbAxCm_llQXKN4wJR0ANV4/edit?ts=5b179fd6

 

Za više informacija, molimo Vas kontaktrajte ERA grupu na info@eradirect.org ili porukom na Facebook na www.facebook.com/eragroup: