restoran podgoricatravel agency budvamontenegro car hiredostava hrane podgoricaulcinj privatni smestaj
PDF Export
Prokletije___Hridsko_jezero.jpg

NVO Green Home raspisuje konkurs za dodjelu malih grantova ekološkim organizacijama

Podgorica,  1. februar 2017. - NVO Green Home sa partnerskim organizacijama: Centar za zastitu i proučavanje ptica, Društvo mladih ekologa Nikšić, NVO Sjeverna Zemlja i Zelena Akcija/ Friends of the Earth Croatia raspisuje konkurs za dodjelu malih grantova ekološkim organizacijama u Crnoj Gori za realizovanje projekata i ideja iz oblasti životne sredine.

 

Cilj programa je povećanje znanja i kapaciteta organizacija civilnog društva (OCD) za aktivnije ucešće u procesu EU integracija za poglavlje 27 - životna sredina i klimatske promjene kao i za uspješnu realizaciju kampanja javnog zastupanja i zagovaranja u oblasti životne sredine.

 

Grant program se realizuje kao aktivnost na projektu "Jacanje kapaciteta za bolju zivotnu sredinu u Crnoj Gori" koji je finansiran od strane Delegacije Evropske Unije u Crnoj Gori u okviru IPA 2014 Civil Society Facility programa za Crnu Goru.

 

Aplikacije se dostavljaju na email mali.grantovi@greenhome.co.me, a rok za apliciranje je 01. mart 2017. Aplikacioni paket mozete preuzeti iz priloga ovog saopštenja.

 

Molimo vas da eventualna pitanja u vezi sa ovim konkursom pošaljete najkasnije do 15. februara  na email mali.grantovi@greenhome.co.me

Vise informacija na jelena.marojevic@greenhome.co.me