Poziv studentima za učešće na ekološkom kampu

Poziv studentima za učešće na ekološkom kampu

NVO Green Home u saradnji sa INCA-om iz Albanije i ERA-om sa Kosova, organizovaće ekološki kamp od 07. – 13. juna 2023. godine. Cilj kampa je da se unaprijede znanja ali i razmijene iskustva između studenata biologije i srodnih nauka iz Crne Gore, Albanije i Kosova kada je riječ o biodiverzitetu i zaštiti prirode.
Kamp uključuje predavanja na različite teme: o zaštiti prirode, sisarima, vodozemcima, gmizavcima, pticama, insektima i biljkama. Predavanja će pratiti terenske aktivnosti, praktični rad i prikupljanje materijala koji će se iskoristiti za snimanje kratkog videa koji će biti promovisan nakon kampa.
Kamp će se održati u podnožju planina Prokletije, mjesto Grebaja i trajaće 7 dana. Za sve učesnike ćemo obezbijediti opremu za kampovanje, prevoz i hranu. Broj mjesta je ograničen.
Kamp će biti prilika da se upoznate sa svojim kolegama iz susjednih zemalja, stručnjacima u oblasti bioloških nauka ali i prilika da upoznate djelić prelijepih Prokletija i osjetite ljepotu kampovanja.
Požurite, prijava traje do 20.05.2023. godine do kraja dana!
Prijavite se popunjavanjem obrazca na crnogorskom ili albanskom jeziku.

Ovaj projekat je finansiran od Fonda za Zapadni Balkan i Evropske unije, u okviru poziva za podnošenja prijedloga regionalnih projekata, “Podrška promociji regionalnih aktivnosti civilnog društva na Zapadnom Balkanu“.

Adresa

Dalmatinska 78

Podgorica 81000

Crna Gora

Crafted with love by Bild Studio