NVO Green Home organizuje edukativni biodiverzitetski kamp – Delta Bojane

NVO Green Home organizuje edukativni biodiverzitetski kamp – Delta Bojane


NVO Green Home sa zadovoljstvom najavljuje organizaciju biodiverzitetskog edukativnog kampa na području delte Bojane. Kamp će biti održan u periodu od 24. do 28. juna ove godine.
Biodiverzitetski kamp – Delta Bojane predstavlja jedinstvenu priliku za sve studente, ljubitelje prirode, ekologe, avanturiste i entuzijaste da se upuste u nezaboravno iskustvo istraživanja i učenja o bogatom biodiverzitetu ovog specifičnog područja.
Učesnici će imati priliku da učestvuju u različitim edukativnim radionicama, terenskim istraživanjima, ekspertskim predavanjima kao i da nauče kako da aktivno doprinesu očuvanju prirode.
Cilj ovog kampa je učenje o vrijednostima ključnog područja biodiverziteta – Delta Bojane. Osim toga, učesnici će imati priliku da steknu vještine snalaženja u prirodi, da se umreže sa istomišljenicima ali i da provedu lijepo vrijeme u predivnom prirodnom okruženju na jedinstvenoj obali Ada Bojane. Oprema za kampovanje, organizovani prevoz iz Podgorice i hrana su obezbjeđeni od strane organizatora.
Zainteresovani za učešće na ovom kampu se mogu prijaviti putem online formulara na ovom linku.
Prijave su otvorene do 20. juna 2024. Selekcija učesnika će se izvršiti na osnovu motivacije za učešće. Broj mjesta je ograničen.
Za dodatne informacije možete nas kontaktirati putem email-a: nina.mihailovic@greenhome.co.me ili telefona +382 68 108 475.
Biodierzitetski kamp – Delta Bojane organizujemo u okviru projekta Podrška boljem upravljanju deltom Bojane u Crnoj Gori, koji je finansiran od strane Partnerskog fonda za krtične ekosisteme – Critical Ecosystem Partnership Fund (CEPF).

Adresa

Dalmatinska 78

Podgorica 81000

Crna Gora

Crafted with love by Bild Studio