Poziv za učešće na treningu za razvoj startup-ova

Poziv za učešće na treningu za razvoj startup-ova

Pozivamo Vas da prisustvujete treningu za razvoj Startup–ova u oblasti proizvodnje hrane, koji je dio projekta EIT Food Start-up Awareness Event, podržanog od strane EIT Food CLC North East sp.z.o.o.

Cilj ovog projekta je organizovanje treninga za razvoj startup-ova u ranoj fazi kada je riječ o proizvodnji hrane (agrifood) kao i umrežavanje poljoprivrednog i inovativnog ekosistema.

Jedna od aktivnosti koju smo planirali je i jednodnevni Start-up trening čiji bi prvi dio bio fokusiran na to šta znači Startup, kako ga razvijati, kako pretočiti ideju u finalni projekat i koje su razlike u odnosu na klasični biznis. Veći dio treninga biće usmjeren na praktični rad učesnika koji će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od njihovog interesovanja. Naša ciljna grupa su mladi ljudi, u prvom redu studenti i oni koji razmišljaju ili se počinju baviti nekim biznisom.

U nastavku Vam dostavljamo predlog Agende kako bi ste stekli potpuniju sliku o događaju kao i prijavni formular koji treba ispuniti i poslati na kontakte navedene u formularu.

Trening će se održati 04.11.2022. godine u Podgorici (prostorije M-telove digitalne fabrike)

Molim Vas da učešće na treningu potvrdite najkasnije do 01.11.2022. godine.

Adresa

Dalmatinska 78

Podgorica 81000

Crna Gora

Crafted with love by Bild Studio