Javni poziv za učešće na konkursu za idejno rješenje zaštitnog znaka – logotipa budućeg zaštićenog područja u moru Katič

Javni poziv za učešće na konkursu za idejno rješenje zaštitnog znaka – logotipa budućeg zaštićenog područja u moru Katič

NVO Green Home poziva zainteresovane agencije, dizajnere, pojedince ili grupe autora, da dostave idejno rješenje logotipa za projekat: Podrška lokalnim zajednicama u zaštiti i promociji budućeg zaštićenog područja u moru – Katič. Uspostavljanje budućeg zaštićenog područja u moru – Katič planirano je brojnim starteškim dokumentima i u narednom periodu se očekuje njegovo uspostavljanje.

Cilj konkursa – je da buduće zaštićeno područje u moru – Katič dobije jedinstven vizuelni identitet. Buduće zaštićeno područje u moru – Katič kao predio izuzetnih prirodnih i kulturnih vrijednosti zaslužuje jedinstven, i dobro dizajniran vizuelni identitet koji će području obezbijediti neophodnu prepoznatljivost. Nakon što se Katič proglasi zaštićenim područjem u moru, odabrano idejno rješenje će biti dostavljeno budućem upravljaču kao jedno od mogućih rješenja vizuelnog identiteta zaštićenog područja u moru – Katič.

​Rok za dostavljanje prijedloga idejnog rješenja je 14. oktobar 2019.

U prilogu dostavljamo uslove konkursa.

Aktivnost se realizuje u okviru projekta: Podrška lokalnim zajednicama u zaštiti i promociji budućeg zaštićenog područja u moru – Katič koji je finansijski podražan od strane Partenrskog fonda za kritične ekosisteme – CEPF.

Adresa

Dalmatinska 78

Podgorica 81000

Crna Gora

Crafted with love by Bild Studio