POZIV ZA UČEŠĆE – NETWORKING EVENT

POZIV ZA UČEŠĆE – NETWORKING EVENT


Pozivamo Vas da prisustvujete događaju umrežavanja pod nazivom “Izazovi u lokalnom prehrambenom sistemu” koji NVO Green Home organizuje u četvrtak, 25.01.2024. godine, u CZK Ribnica u Podgorici sa početkom u 10:00h (do 13:00h).


Događaj je dio aktivnosti koje realizujemo u saradnji sa EIT Food CLC North East sp.z.o.o. a koje imaju za cilj umrežavanje poljoprivrednog inovativnog ekosistema. Cilj nam je da okupimo lokalne proizvođače hrane, kako gazdinstva tako i one koji imaju fabričku proizvodnju ali i one koji su tek počeli sa razvojem sopstvenog biznisa i/ili startupa u ovoj oblasti, kao i one koji žele da razvijaju svoj preduzetnički talenat.

Očekujemo učešće predstavnika lokalnih proizvođača, kao i uspješnih startup ekosistema u oblasti poljoprivrede. Predstavićemo uspješne preduzetničke priče, govorićemo o izazovima u preduzetništvu, kao i o načinu pakovanja hrane i posledicama korišćenja različitih vrsta ambalaže po životnu sredinu, a samim tim i zdravlje ljudi. Mišljenja smo da je povezivanje, kako proizvođača hrane tako i onih koji se inovacijama pokušavaju predstaviti tržištu, ali i nas koji se bavimo zaštitom životne sredine, dobitna kombinacija za održivo korišćenje domaćih resursa.


Agenda se nalazi u prilogu.


Molim Vas da učešće na događaju potvrdite najkasnije do utorka, 23.01.2024. godine na e-mail: greenhome@greenhome.co.me ili na telefon 020 609 375.

Adresa

Dalmatinska 78

Podgorica 81000

Crna Gora

Crafted with love by Bild Studio