Održan trening za preduzetničke talente i/ili startupove u poljoprivredi 

Održan trening za preduzetničke talente i/ili startupove u poljoprivredi 

NVO Green Home, održala je Trening za preduzetničke talente i/ili startupove u poljoprivredi u M-tel digitalnoj fabrici, u Podgorici, u četvrtak 23.11.

Trening je bio namjenjen svim onima koji razmišljaju ili se počinju baviti preduzetništvom u oblasti poljoprivrede.

Prvi dio treninga je bio usmjeren na preduzetništvo u smislu mogućnosti da se prepozna, razvije i djeluje u pravcu preduzetničkih mogućnosti u organizacionom okruženju i efektivne uloge preduzetništva u formiranju i rastu novih preduzeća. O tome, kao i o komunikaciji u smislu sposobnosti pokretanja međuljudske komunikacije i prevođenja složenih ideja za različitu publiku, učesnicima su govorili preduzetnici Nikola Novović (Urbani Farmeri), Dejan Zejak (Geo Eco-Eco Agro) i Boris Jabučanin (Efektivni mikroorganizmi).

Drugi dio treninga bio je usmjeren na praktični rad učesnika po grupama, sa tematskim fokusom na: modeliranje biznisa, prodaju, marketing i otkrivanje kupaca. Uz mentorsku podršku, učesnici treninga su tokom rada u grupama imali priliku da poboljšaju znanja iz ove četiri oblasti, kao i iz oblasti startupova, da dobiju dobar podsticaj da nastave razmišljati u pravcu daljeg razvoja ideja, kao i da razviju moguće saradnje u budućnosti.

Trening je dio aktivnosti koje realizujemo u saradnji sa EIT Food CLC North East sp.z.o.o., a koje imaju za cilj organizovanje treninga za talentovane preduzetnike i/ili startupove u poljoprivredi, kao i umrežavanje poljoprivrednog inovativnog ekosistema.

Adresa

Dalmatinska 78

Podgorica 81000

Crna Gora

Crafted with love by Bild Studio